Vidste du….?

Hos Tina Trolleys vægter vi kvalitet og service som topprioritet. 
Vi har fået opsat et konferencerum, hvor vi bl.a. underviser sælgere i vores vogne og fortæller om historien bag Tina Trolleys. 
Vi stiller rummet til rådighed en hel dag, men i virkeligheden behøver vi ikke bruge hele dagen, hvis I også skal udnytte tiden sammen til andre behov. 

Et besøg hos os kunne starte kl. 9.00 om formiddagen, hvor vi byder på kaffe, the og brød. Så fortæller vi om Tina Trolleys’ historie, hvem vi er, hvad vi ligger vægt på når vi udvikler & producere og giver dernæst et indblik i vores sortiment. Dette kan være tilpasset specifikt til Jer, afhængigt at hvilke ønsker der er til mødet. 
Dernæst får I en rundvisning i virksomheden, så I kan se, hvor og hvordan vognene produceres. Her vil I opleve, at der findes mange muligheder. 
Til middag byder vi på smørrebrød. Efterfølgende kan dagen så være sat af til Jer eller også fortsætter vi med specifikke emner der skal drøftes – dette kunne være, hvad I evt. mangler for at føle Jer godt rustet eller problemstillinger hos Jeres kunder, der skal løses med hjælp fra os. 
Resten af dagen kan også bruges på Jer selv, hvor vi ikke deltager. 

Derudover har vi desuden også mulighed for, at sætte tid af til kundebesøg med Jeres kunder. Ofte oplever vi, at der er interesse i og komme forbi vores showroom og se hvilke vogne vi har og hvad de kan. 

Skulle der være spørgsmål, er I meget velkomne til at give os et kald på
tlf. 98 31 97 11 eller sende en mail til tina@tina-trolleys.dk

Bemærk: 
Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler under COVID-19 og har derfor pt. meget begrænset plads i forhold til normalt. 
Vi ser dog muligheder frem for begrænsninger.
Vel mødt.