Mangler Du stander til spritdispenser?

Tidligere på måneden omstillede vi produktionen mere eller mindre. I tider som disse må vi hjælpe både os selv men i særdeleshed også vore kunder. Vi vil alle gerne ud på den anden side uden det skal have for store konsekvenser. Derfor tænkte vi, at der skulle nytænkning til.
Der er lige nu kæmpe mangel på standere til spritdispensere. Uanset hvilket brand der er tale om, får vi dagligt rigtig mange forespørgsler på standere.
Vores produktion er derfor sideløbende med vores egen produktion nu omstillet til at lave standere for spritdispensere samt andre COVID-19 relaterede opgaver.

Indtil nu har vi lavet flere forskellige standere på forespørgsler – også forskellige farver.
De første er pr. dags dato oprettet som et varenummer tilgængeligt på hjemmesiden – Men hold øje med siden. Der kommer løbende mere til.
Det gælder dog stadig, at det ikke er lagervare, og derfor produceres der efter ordre.
Vi gør alt hvad vi kan for at produktion, maling & pakning sker så hurtigt som muligt. Der må dog påregnes lidt leveringstid. Ved større ordre kan vi eventuelt dellevere hvis det bliver nødvendigt.
Se mere under vores produkter hvor du finder varenumre samt datablade på de forskellige standere. Du finder dem under menupunktet desinfektion.

Send os endelig en mail til tina@tina-trolleys.dk hvis der er andet end spritdispensere I står og mangler. Senest er vi igang med en holder, som kan sættes på enten stander/væg og fastlåses, så det ikke er muligt og tage spritten af holderen uden en nøgle/værktøj. Information følger snarest  😉

Den mest populære model, er denne nedenfor. Den er produceret med en 5 mm bundplade der gør at den står solidt på jorden. Samtidig er der plads til reklame/tekst ovenover spritdispenseren og drypbakken under dispenseren tager mod den sprit der evt. ikke ender i hænderne.

 Varenr. 501022W                                                                 Varenr. 501022B