Tina Trolleys Workshop DRM2019

Vi takker alle kunder, leverandører og slutbrugere for Deres besøg på Dansk Rengøringsmesse 2019 i Odense Congress Center denne uge.
Som noget nyt havde vi valgt denne gang og sætte fokus på vores Exclusive serie.
Vores kollega, der til daglig samler vognene, fik lov og komme med på messen, hvor vores lille workshop var oprettet. På 9 kvm af standen havde vi bygget en lille station med mulighed for at bygge en vogn på forespørgsel.Vi ville vise, hvor nemt det er og bygge sin egen vogn. 
Lidt utraditionelt, men vi håber at vore kunder og ikke mindst slutbrugere har suget til sig og fremadrettet ved at der ikke er nogen forskel på leveringstiden om det er en standardvogn eller en vogn bygget ud fra de forskellige emner, vi har i kataloget. Til gengæld, så vil den enkelte rengøringsassistent (forhåbentlig) få en god oplevelse med produktet og have kendskab til at vi sagtens kan tilpasse den enkeltes behov. Vi vil langt hellere, at assistenterne får det værktøj de skal bruge end at de vælger ud fra et katalog og kun får opfyldt en del af deres behov. Det er trods alt deres rullende kontor og rigtig mange timer de bruger med vognen. “Man kan vel kalde det et håndværk”, som en af vores besøgende på standen sagde. Vi giver ham ret.

Vi vil altid gerne hjælpe med opbygning af vogne, så tøv endelig ikke med og sende os en mail på tina@tina-trolleys.dk eller giv et ring på 98319711.

Flere nyheder blev vist frem på messen. Vi har også fået snakket med mange. Næste gang håber vi, at endnu flere vil kigge forbi til rengøringsmessen og søge lidt inspiration.
På gensyn!