Kataloger på vej

Hen over sommeren har vi arbejdet på højtryk så vi til september kan tilbyde 3 opdaterede kataloger med spændende nye vogne og affaldsstativer. Vogne der er udgået er fjernet af katalogerne. Spande og plastik er opdateret, så alt nu er tilgængelig i et eller flere kataloger. Der er kommet rustfri ERGO vogne, som vi fremadrettet vil have på lager. Affaldskataloget er endnu engang blevet udvidet. EXCLUSIVE serien har fået et facelift med blandt andet 2 nye hotelvogne.
Indenfor de næste 14 dage sendes katalogerne i trykken. Release bliver d. 11. september til jubilæet.

Fotografen har i samme omgang selvfølgelig været forbi os og fotografere alle varer i sortimentet. Giv os endelig besked, hvis vi skal sende billeder til brug i Jeres sortiment.

Glæd jer! Der bliver med garanti en nyhed som er interessant for de fleste.  🙂